| sailor moon rpg | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 4:24 pm | |
| Kızlar:tmm o sırada dışarıda bekleyen mamoruyu görürler Usagi:mamoru Mamoru:mrb cnm nasılsın Usagi:iyi (usagi okul çıkışı mamoruyla beraber bişiler yapıcaklarını unutmuştur) | |
|
| |
sailormoon-usagi Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 4:47 pm | |
| mamoru : eee usagi ne yapıyoruz? usagi : nasıl ne yapıyoruz biz kızlarla dondurmaya yemeye gidiyoruz mamoru : sabah hani anlaşmıştık | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 4:57 pm | |
| usaginin kafasında su damlası belirir kızlarda aferin usagi böyle bişiyi nasıl unutursun anlamıyoruz der gibi ona bakıyorlardır Usagi:a evet hehe şey önce hep beraber dondurma yemeğe gitsek sonra da ikimiz biyerlere gideriz anlaştığımız gibi Mamoru:tmm olur | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 4:59 pm | |
| ve dondurmacıya yürürler ve dondurmacıya gelirler mamoru :evet kaç top dondurma istiyorsun usagi :10 top olsun rei : usagiiii | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:02 pm | |
| Usagi:ne var ya Rei:çok obursun usagi 10 top dondurma yenirmi hiç Usagi:ne var ne olmuş yani ben 10 top istiyorum Rei:çok obursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar kafalarında su damlalarıyla bu olayı izliyorlardır | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:03 pm | |
| makoto :tamam yeter artık rei : usagi başlattı usagi: hayır rei başlattı birbirlerine dil çıkarırlar | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:08 pm | |
| makoto:kimin başlattığı önemli diğil ben bitiriyoeum Mamoeu:al cnm diyerek elindeki dondurmayı usagiye uzatır ve dondurmalarıyla beraber yürümeye devam ederler o arada konuşuyorlardır tam o arada usagi birine yada bişeye çarpar ve yere düşer | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:10 pm | |
| ve dondurmalarıda yere düşer ve ayağa kalıp bağarmaya başlar birde suratına baktığında seiya olduğunu anlar | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:15 pm | |
| Usagi:a seiya Seiya:özür dilerim dolunay surat sen iyimisin Usagi:a evet | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:16 pm | |
| kızlar : seiya senin burda ne işin var mamoru bu sırada biraz bozulur | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:19 pm | |
| Seiya:a şey biz dünyada yaşamaya karar verdik Minako:ya-şa-sınnnn yaten yaten oda geldimi Seiya:evet ve üç ışık geri dönüyor Makoto:tekrar şarkı söylemeye devammı ediceksiniz yani Seiya:büyük ihtimalle Mamoru:sebebini sorabiklirmiyim | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:27 pm | |
| seiya :sizleri özledik özellikleye usagiyi usagi (şımarık bir şekilde ) : şımartıyorsun beni seiya mamoru bozulur ama ami bu sırada(içinden) : çok telaşlı cevap verdi.mutlaka bişey olmalı. | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:31 pm | |
| Rei(içinden):kötü bişiler var bu kesin ama ne yoksa neden dönsünlerki seiyanın nedenini saymazsak Mamoru:a neyse seni grmek güzeldi ama gitmeliyiz hadi usagi Usagi:tmm cnm gidelim sonra görüşürüz seiya Mamoru(içinden)hiç sanmıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:35 pm | |
| usagi : aa 5 dakika sende bizimle gelsene usagi ( mamoru usagiyi öldürcek ) seiya :tamam olur | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:39 pm | |
| (evet orası kesin usagini ölümü mamorunun elinden olcak yada direk seiyayı öldürcek kutulcak) Mamoru:usagi bi dkk yalnız kkonuşabilirmiyiz Usagi:tabi cnm der ve gider Mamoru:hani bütün günümüzü bertaber geçiricektik ve yalnız Usagi:evet ama seiyalar dönmüş neler olduğunu merak ettim hem kızlarda bizimle nasıl olsa kızlar seiyayla konuşup neler olduğunu anlatırken bizde seninle gayet güzel bi şekilde vakit geçirebiliriz dimi Mamoru:ah tmm | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:42 pm | |
| usagi: hadi gidelim seiya : usagi seninle 5 dakika konuşabilir miyiz mamoru :konuşun burda seiya : ama özel ve ayrı yerde usagi : tamam ( ) | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:47 pm | |
| (yok yok kesin usaginin ölümü mamorunun elinden olcak bu gidişle) mamoru:neden burda diğil bizden özel ve saklı olan bişey ne olabilir Rei:hem bizim saklımız falan yoktur seiya neler oluyo makoto:cvp bekliyoruz seiya | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:50 pm | |
| seiya : şey şey usagiyle ve ben ile ilgili (seiya kesin öldü ) mamoru çok bozulur | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:56 pm | |
| (evet bence bu gidişle önce seiya ölcek katilide biricik mamorum olcak ) Ami:usagi ve senle alakalı ne olabilirki Minako:evet Usagi:kızlar kızlar yapmayın belliki seiya en iyi sınıf arkadaşıyla özel bişi konuşmak istiyo belki birinden hoşlanıyodur eğer tanıdığım iriyse merak etme yardım ederim | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 5:58 pm | |
| seiya (hafif bir sesle ağzından kaçırır tabi) : senden hoşlanıyorum ve bu sözü sadece mamoru duyar (kesin bitti ) | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 6:04 pm | |
| (kesin o söz son sözü olabilir ) mamoru seiyaya sinirli sinirli bakar mamoru (içinden)ne ben seni varya .... usagiden hoşlanıyomuş hoşlanıcak kızmı kalmadı da benim sevgilimden hoşlanıyon şuna bak ya Kızlar:ne dedin duymadık seiya Mamoru tersters bakarak:bişi demedi diğmi seiya Seiya:a evet | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 6:06 pm | |
| seiya : usagini kolundan tutar ve yürümeye başlar mamoruda dayanamayıp ( devamını getir ) | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 6:10 pm | |
| ( kesin dövcek dimi bilmemmi tabi belki ) Mamoru:usagi diye ardından seslenir usagi ona bakar Usagi:efendim aşkım der Mamoru:seninle özel bişi konuşabilirmiyiz daha sonra Usagi:tmm cnm der sonra seiyaya döner evet seni dinliyorum der seiya sinirli bi şekilde:a neyse boşver daha sonra konuşuruz der ve kızların yanına gelirler | |
|
| |
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 6:12 pm | |
| minako : konuşmanız ne kadar çabuk bitti . usagi :seiya seiya sözünü keser seiya : özel konumuz varda bizim onu konuştuk zaten kısaydı. usagi seiyaın neden böyle yaptığını anlayamamıştı. | |
|
| |
sailor moon Moderatör
| Konu: Geri: sailor moon rpg Çarş. Ağus. 27, 2008 6:16 pm | |
| seiya hem sinirli hemde sitem edercesine mamoruya bakıyordu mamoruda ona Usagi:e hadi nereye gidiyoruz Minako:lunaparka gidelim ne dersiniz herkes :olur der ve giderler yolda kızlar hoplaya zıplaya neşe içinde önden gidiyorlardı maoru ve seiyada arkadan geliyorlardı | |
|
| |
| sailor moon rpg | |
|